wijk samen beheer gemeente groep wijksite wijkensite wijk site

De wijk Deuteren

daar gebeurt het...

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home

Ook een dijk van een wijk site?

Het is voor iedereen mogelijk een site te beginnen. Elke wijk kan een eigen website beginnen.

Hoe doe je dat?

Het is heel eenvoudig, je stuurt een mail naar info@deuteren.nl met daarin de naam van jullie wijk en de vraag of er een website opgezet kan worden voor jullie wijk

Wat kost dat dan?

Met een beetje inspanning kost een eigen wijken site helemaal niets.

Voor 750 euro wordt er een eigen website voor julie wijk gebouwd. Veel gemeentes subisidieren het opzetten van een eigen website. Informeer bij jullie gemeente voor de mogelijkheden.

De jaarlijkskosten bedragen 165 euro die volledig door middel van reklame inkomsten gedekt kunnen worden. Hiervoor hoeven er maar 3 sponsoren gevonden te worden die op de website een advertentie willen plaatsen. Elke advertentie kost 55 euro en hiervoor staat de advertentie 1 jaar op de website.

Wat levert het op?

Ten eerste een eigen website van jullie wijk met alle actuele gegevens. Op deze manier raken bewoners meer betrokken bij jullie wijk en is er een centrale plek waar alle informatie is te vinden.

Daarnaast kunnen jullie de reklame blokken ook zelf gebruiken. Zoek een bedrijf in de wijk of in de directe omgeving en laat ze een advertentie plaatsen. Dit kost 50 euro per jaar, dit zijn aantrekkelijke bedragen en het leukste komt nog: 75% van alle opbrengste boven de 165 euro zijn voor de wijk zelf. Dus het kan een leuke inkomstenbron worden voor een buurt barbeque of andere door jullie zelf te bepalen doelen.

Terug naar top


wijk samen beheer gemeente groep wijksite wijkensite wijk site