wijk samen beheer gemeente groep wijksite wijkensite wijk site

De wijk Deuteren

daar gebeurt het...

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home

Maaspoort Sports & Events genomineerd voor Trainingslocatie van het jaar 2012!

Wie gaat er met de felbegeerde titel Trainingslocatie van het jaar 2012 vandoor? De winnaar zal binnenkort bekend worden gemaakt tijdens de zesde editie van de TD&L Awards, dé verkiezing van vergaderend en trainend Nederland.

Meer dan 100 bedrijven zijn geselecteerd voor deelname, Maaspoort Sports & Events is één van de genomineerden! Maaspoort Sports & Events is meer dan een sportaccommodatie. De laatste jaren heeft Maaspoort Sports & Events te 's-Hertogenbosch zich steeds meer ontwikkeld tot een belangrijke speler op de business- to - businessmarkt. De verschillende aanwezige vergader- en presentatieruimten binnen de accommodatie bieden het bedrijfsleven een breed scala aan mogelijkheden voor bijeenkomsten tot 3000 personen! Daarnaast biedt de accommodatie ook de mogelijkheid om sport en sportgerelateerde activiteiten aan bijeenkomsten toe te voegen, zoals teambuildingsactiviteiten.

In december 2012 wordt bekend gemaakt wie de TD&L award in ontvangst mag nemen. De TD&L Award uitreiking is voor en door bedrijven ontstaan. Bedrijven mogen hun stem uitbrengen op andere bedrijven, waarvan zij denken dat deze de titel ‘Trainingslocatie van het jaar 2012' verdienen.
Het eindoordeel en daarmee de award toekenning wordt voor één derde deel bepaald door de waardering van de deelnemende bedrijven, voor één derde door de hoofdredactie van TD&L, en voor één derde door een deskundige jury die zich dagelijks in de markt der trainingen begeeft.
Er zijn verschillende criteria waarop bedrijven beoordeeld worden, te weten:
- Ligging van de locatie
- Bereikbaarheid
- Inrichting
- Catering
- Service

Kijk voor meer informatie op de website www.trainingslocatievanhetjaar.nl

Terug naar top


wijk samen beheer gemeente groep wijksite wijkensite wijk site